Rosétorsk på spenatbädd
Originalreceptet av Anna Skipper hittar ni här.
Jag tog bort och la till lite grejer så min variant ser ut såhär:
Ingredienser:
- 500g torsk eller annan vit fisk (jag hade hajmal)
- 5dl spenat (helst färsk)
- 2dl grädde
- 1dl vatten
- 0,5dl cremé fraiche
- ca ½tärning fiskbuljong eller annan buljong
- salt, svartpeppar, vitpeppar och rosépeppar
Tillagning:
- Koka upp grädde tillsammans med vattnet, cf, buljongen och lite vitpeppar
- Lägg ca 5dl spenat i en ugnssäker form
- Lägg på fisken och ha lite rosépeppar över
- Häll över såsen
- Ha över lite salt och svartpeppar
Servera med:
- Broccoli och en smörklick
- smörstekt grön sparris med örtsalt och vitpeppar
- eller annat du känner dig sugen på
Kommentarer
frökennilssonskök
ser helt ljuvligt ut =)
Trackback