Grädd-kokt vitkål

Du behöver:
  • vitkål
  • smör
  • grädde
  • salt
  • peppar
  • andra kryddor du vill ha i
Gör såhär:
Strimla vitkålen och fräs den i en klick smör några minuter. Häll över grädde, den ska inte täcka kålen. Sänk värmen något och smaka av med salt, peppar och andra kryddor du känner för men jag tror den blir godast med gamla goda salt&peppar. Koka kålen till önskad konsistens. Grädden ska ha blivit tjock som en sås.
Servera med tex stekt kassler, korv eller köttbullar- Häll gärna över stekspaden till kålen. Jag hade även på en klick bernaisesås då paketet gick sönder på bussen hem :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback