Kommentar

Fick en kommentar på förra inlägget som jag inte riktigt vet varför jag fick. Jag sa att jag skulle fortsätta lägga upp recept, vilket egentligen var meningen med hela bloggen från början. MEN jag ska sluta skriva om mitt privatliv, vad som händer i skolan, och hemma och i familjen och kärleken. Har extremt mkt i skolan och massa annat att tänka på så jag känner bara inte för att sitta o skriva om vad jag handlar på ICA eller vad jag gör på skolan om dagarna. Rätt onödig fakta eller? Kan hända att jag skriver nåt inlägg om jag gått ner nåt kilo till när jag väl hämtat min våg hos mormor men annars blir det inget mer PRIVAT på ett tag. Pausen kan vara allt från några veckor till några månader. Det är en LCHF-blogg, ingen privatblogg. så den handlar om maten jag lagar och kanske vikten jag tappat några gånger.
Så ja, det var en rätt onödig kommentar från dig. Tycker inte jag ska ta skit för att jag inte vill skriva om mitt privatliv på ett tag.


EDIT: Du som kommenterar med olika namn, lägg ner med det! Du kanske inte visste det men man ser en IP-adress på varje kommentar så jag vet att du är samma person. Har även en misstanke om vem du är så LÄGG NER!

Paus

Jag ska ta en paus från bloggandet. Det personliga iaf. Ska lägga upp recept och så men annars känner jag inte att jag orkar. Det är massa annat som pågår just nu. Det är massa i skolan. Jag tänker en del på Joel. Han svek mig, han var värst av alla och det är nästan hat jag känner, men det är nog mest mig jag hatar...eller själva situationen och inte just honom. Men han har tagit ett år ifrån mig och kan jag inte sluta älska honom. Jag vet inte vad som hände och innerst inne hoppas man att det kommer fixa sig...
Dock ska jag börja dejta igen. Det finns en jag tror....eller det känns som att jag tycker om honom...men jag vet inte. Imorgon får jag besök, så får se hur det går.

Tänker somsagt lägga upp recept, så hoppas folk fortsätter kolla :) Kommer tillbaka nångång efter jul skulle jag tro :)

Hej sålänge :)
Färsbiffar med smörstekt zucchini och gräddsås

Skulle kunna äta denna varje dag!

Ingredienser:
- köttfärs
- ägg
- zucchini
- smör
- grädde
- creme fraiche
- vitlök
- lök
- kryddor
- soya
Blanda färsen med grädde, ägg, kryddor, lök och vitlök. Konsistensen ska vara mjuk men inte rinnig. tycker  dom blir godast då.
Skär zucchinin i bitar och salta. Ni bör inte ha en katt i närheten :P
Stek biffarna på låg värme i mycket smör, mot slutet höjer du värmen så de får färg. När de är klara häller du över spadet i en liten kastrull.
Häll av vattnet från zucchinin och dutta på med lite hushållspapper. Stek dem i mkt smör på något mer än medel värme. Samtidigt häller du grädde över spadet, lite soya för färgen, och krydda efter smak. Klicka i en matsked creme fraiche med för lite syrlighet. Jag hade även i lite basilika och liiiite dijon-senap. inte ens en tesked. Zucchinin ska bli gyllenbrun. Se upp, den bränns lätt. Ha på lite cayennepeppar och vitlökssalt (eller vanlig örtsalt).
Voila. Inte världens bästa upplägg men men :P Servera gärna med lite sallad till :)


Jag är en dålig människa

Har märkt att jag inte är så himla snäll och trevlig som jag alltid påstår att jag är. Om nån frågar hur jag är som person säger ja ofta att jag är öppen, bra på att lyssna, osjälvisk och väldigt snäll. Men det kanske bara är så som jag vill vara? För egentligen är jag lat, osocial, avbryter folk, egoistisk, ytlig, dömande och kan vara riktigt jävla elak ibland. En liten Bitch helt enkelt.
Jag hatar folkmassor, tycker det är extremt jobbigt på typ liseberg eller folkfester och marknader. Träffar jag nya människor är jag tyst och svarar med svag röst när jag väl får en fråga, sen när jag går hem tycker jag att dom var otrevliga. Men det är väl klart att dom inte orkar sociala med en tyst liten sak som försöker göra sig osynlig. Slöseri med tid helt enkelt.

Sen så kan man tycka att jag är lite smårasistisk. Jag tycker att Sverige släpper in alldeles för mkt invandrare, och då menar jag folk från öster allså typ, turkar, iraner och såna folk. Och dom från afrika. Men jag har inget emot när det kommer amerikaner, australienare, tyskar eller fransmän eller så. Jag är själv halvturk så inte borde väl jag ha något emot dom? Sen är det ju så korkat att sverige har den där lagen. Man får inte neka barn att få bo här så vad är det alla talibaner gör? Jo dom skickar sina barn, så dom får en fosterfamilj. Sen några månader efter så kommer dom och då säger lagen att man inte får neka nära släktingar till barn att få komma in. Tycker att just den lagen borde ändras. Att ta emot barn har jag inget emot, för dom är det ju faktiskt synd om. Men snart finns det fler utlänningar än svenskar.  åker man till malmö tex, där är det ju nästan ovanligt att se svenskar. Nä, kalla mig rasistisk men jag tycker inte om dethär och jag tror att många håller med mig. Sen så ska dom ju hålla på och ändra på saker o ting. Dom vill ändra flaggan och dom kallar skolor för rasistiska när barnen inte får bära slöja. Kommer dom till Sverige ska dom bannemig anpassa sig efter det! Hemma får dom göra som de vill men de ska inte hålla på o kräva en massa saker och hålla på at mörda sina döttrar och sen komma undan med det. Sen, om vi nu ska ha en massa lagar kan dom likaväl införa att det ska vara lag på att dom ska lära sig ordentlig svenska för man fattar ju inte vad dom säger om man typ beställer en pizza hos en sån pizzeria! Och dom tar liksom alla ungdomars jobb, typ sitta i kassa, städa, mcdonalds och jobba på tåg eller på SL. Nä såhär ska det inte vara.

Och så är jag ytlig med. Jag gillar inte fula människor. Tycker det är jobbigt att vara i deras närhet. Och nu menar jag liksom verkligen fula. Äckliga människor som aldrig hört talas om hygien. Och riktigt feta människor, som liksom inte kan röra på sig. Kan inte prata med sånt folk. Eller jag försöker ju hålla masken under tiden men nej, jag tycker inte om det.


Så ja, jag är en dålig människa. Där har ni det.Juste, fick en kommentar om att jag skulle visa resultatbilder. Har ju inte mkt bilder men ska försöka fixa nåt inlägg om det.

Peace!Sugen

Är väldigt sugen på en sån fast ljusare vingar, och istället för att skriva Gal 6:17 över revbenen kan man skriva det under och sen ha lite linjer som löper ner till höften :P Dock bara en dröm änsålänge och jag lär säkert hitta nåt annat snart :P