Rosétorsk på spenatbädd



Originalreceptet av Anna Skipper hittar ni här.
Jag tog bort och la till lite grejer så min variant ser ut såhär:

Ingredienser:
  • 500g torsk eller annan vit fisk (jag hade hajmal)
  • 5dl spenat (helst färsk)
  • 2dl grädde
  • 1dl vatten
  • 0,5dl cremé fraiche
  • ca ½tärning fiskbuljong eller annan buljong
  • salt, svartpeppar, vitpeppar och rosépeppar

Tillagning:
  1. Koka upp grädde tillsammans med vattnet, cf, buljongen och lite vitpeppar
  2. Lägg ca 5dl spenat i en ugnssäker form
  3. Lägg på fisken och ha lite rosépeppar över
  4. Häll över såsen
  5. Ha över lite salt och svartpeppar
Grädda fisken i 200 grader i ca 25 minuter

Servera med:
  • Broccoli och en smörklick
  • smörstekt grön sparris med örtsalt och vitpeppar
  • eller annat du känner dig sugen på





Kommentarer
frökennilssonskök

ser helt ljuvligt ut =)

2011-04-22 @ 12:31:14 | http://frokennilssonskok.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback